I dag passet det fint å lage mat som skal stå å surre i ovnen en stund. Selve matlagingen tok toppen 15 min, og mens alt står i ovnen i 40 min får jeg rydda litt, amme baby og gjort andre småting:)
Mousakka inspirert grateng.
1/2 pose Mince
1/2 brokkoli hode
1 pakke opphakkede tomater
1-2 fedd hvitløk
1 ts kanel
1 ts grønnsaksbuljong
salt og pepper
Ostesaus:
2 ss solsikkesmør
2 ss øko-hvetemel
2 1/2 dl soyamelk eller øko-melk
4 skiver ost (valgfritt)
2 egg (valgfritt) eller potet i tynne skiver.
Sett ovnen på 180 grader.
Brun mince og hvitløk. Tilsett brokkoli og opphakkede tomater. Bland i buljong og kanel. Smak til med salt og pepper. La det surre.
Ha smør i en kasseroll og bland inn melet. Spe på med melk. Kok opp og la småkoke i ca 5 min. Tilsett ost og la den smelte. Ta sausen av plata og visp inn eggene eller tilsett potetskivene.
Hell mincen i en ildfast form og dekk det hele med sausen.
Bakes i ovnen i 40 min. Server med salat og/eller rundstykker.
Tips. Du kan bytte ut brokkoli med gulrøtter, squash eller noe annet du liker eller har i kjøleskapet.
A Documentary on The Prevention & Reversal of Type I & Type II Diabetes
-
Watch and listen to a You Tube video on Gabriel and Nathan Roman, both
diagnosed with Type I Diabetes, who followed Dr. Robert O. Young's pH
Miracle for Di...
for 14 år siden
Så hærlig. Inspirerende når jeg ønsker å lage gode vegetariske retter.Gleder meg til å lese mer.
SvarSlett