En gammel slager som er veldig godt er Gulrotstuing. Perfekt til fisk, for de som spiser det, men også veldig godt til ulike typer vegetarkost. Eller spise kun gulrotstuing fordi det er så godt. Tar ca 10 min å lage:)
ca. 1/2 kg. gulrøtter
Hvit saus av:
2 ss solsikkesmør
4 ss Økologisk hvetemel
4 dl Soyamelk (eller 3 dl soyamelkmelk og 1dl gulrotvann)
3/4 ts salt
Gulrøttene skrelles og skjæres i skiver eller terninger før de kokes så vidt møre i lettsaltet vann. Hvit saus tilberedes ved å smelte smør, røre i mel og spe med melk. La sausen koke godt opp under konstant omrøring.( den blir tjukk med en gang den begynner å koke, så ikke overdriv med melet) Smak til med salt. Etter at gulrotskivene er tatt over i sausen, gis den et oppkok.
nam nam nam.
A Documentary on The Prevention & Reversal of Type I & Type II Diabetes
-
Watch and listen to a You Tube video on Gabriel and Nathan Roman, both
diagnosed with Type I Diabetes, who followed Dr. Robert O. Young's pH
Miracle for Di...
for 14 år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar