Derfor er det best å velge økologisk:
* Meieriprodukter - Fettløselige toksiner hoper seg opp i fettrike matvarer, så prioriter økologisk melk, smør, ost og yoghurt.
* Kjøtt - Økologisk kjøtt er fritt for rutinemessig bruk av antibiotika og vekstfremmende hormoner. Dyr som har gresset på beitemark i stede for å ales opp på kraftfôr, kan inneholde mer omega 3 fettsyrer og har mye bedre smak.
* Frukt - Økologisk frukt blir ikke vokset eller sprøytet med soppdrepende midler etter innhøsting.
* Poteter - En vanlig potetåker sprøytes gjerne fire til seks ganger mot tørråte. Velg Økologisk der du kan.
* Fet fisk- Villaks og økologisk oppdrettslaks og -ørret inneholder mindre hormonforstyrrende PCB
* Sukkerplanter - Sukkerrørproduksjonen er veldig forurensende og svært skadelig for biomangfoldet.
* Brød - Økologisk brød er fritt for blekemidler og syntetiskestoffer til forbedring av mel og deig.
Kilde: Grønn babyguide.
A Documentary on The Prevention & Reversal of Type I & Type II Diabetes
-
Watch and listen to a You Tube video on Gabriel and Nathan Roman, both
diagnosed with Type I Diabetes, who followed Dr. Robert O. Young's pH
Miracle for Di...
for 14 år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar