Etter inspirasjon fra ulike kilder, blandt annet et kurs jeg var på i regi av yogayoga( Leilani Kvia), har jeg bestemt meg for følgende:
Introdusere Nei mat, av og til mat og JA mat. Jeg skal også teste ut nye matvarer på kjøkkenet, slik at jeg og maten min er Vital!
Nei mat( Unngå i alle høyeste grad):
Hvete
Gjær
Fløte
Gulost
Pasta
Melk
Søte frokostblandinger
Brød
Koffein
Alkohol
Ferdig mat
Peanutter
Av og til mat:
Økologiske egg
Hvit ost(cottage cheese)
Spelt
Spelt pasta
Basmati ris
Brun ris
Potet, tomat, aubergine, paprika
Kokosmelk
Smør
Skalldyr
JA mat( spis mer av):
Grønnkål, brokkoli,spinat,agurk,avokado, spirer
Lime og sitron
Oljer ( ikke opphetede, men påfør i etterkant)
Fisk (IKKE oppdrettsfisk)
Miso
Ingefær
Kanel
Hvitløk
Himalaya salt
Rent vann
Tang
Mandler
Søtpotet
Gresskar
Røde linser
Spirer
Solsikkefrø
Tofu
Ruccola
A Documentary on The Prevention & Reversal of Type I & Type II Diabetes
-
Watch and listen to a You Tube video on Gabriel and Nathan Roman, both
diagnosed with Type I Diabetes, who followed Dr. Robert O. Young's pH
Miracle for Di...
for 14 år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar