torsdag 27. august 2009

Naturlig hårpleie

Huden er kroppens største organ. Det vil si at alt du smører på huden (inkludert hodebunnen) vil trenge inn i kroppen din. Det mange ofte ikke tenker på er at alle "vanlige" shampoer, såper, kremer etc. er fullstappet med giftige parabener og andre tilsetningstoffer som er langt fra bra for kroppen din. Parabener er hormonforstyrrende og omdiskutert i forbindelse med bl.a brystkreft.
Les mer HER.

I flere av de største byene i Norge har det kommet flere økologiske og naturlige frisører og hudpleiesalonger. I Stavanger finner du dyktige frisører og gode produkter hos Gyldne lokker. Les mer om Gyldne lokker, og hvor du finner de HER.
Finn din lokale frisør som benytter naturlige produkter neste gang du trenger å farge håret eller er på jakt etter en ny kur e.l.

Hodebunnen vår er svært sensitiv og mange sliter med tørr hodebunn, sår hodebunn, eksem, fett hår, tørt hår osv osv... Mye av dette skylles sterke prosukter som ikke tar hensyn til kroppens beste over tid. Kan man virkelig behandle plager som kommer av kjemikalier med mer kjemikalier?

Ihvertfall, hvorfor ikke være på den sikre siden og få sunn hodebunn og sunt hår med naturlige og kvalitetsrike produkter? De koster ikke noe mer enn annen frisør shampoo og kveliteten er svært høy!

Alle anbefaler naturlige produkter til barn, hvorfor skal ikke voksne også ha det beste?
Naturlige produkter kjennes anderledes når du bruker de; De skummer ikke like mye som andre( skum er laget av kjemiske stoffer), håret kjennes ikke like glatt ut når det er vått pga. de ikke er tilsatt silikon som andre shampoer ofte har.

Jeg har aldri vært mer fornøyd med håret mitt som etter jeg byttet til naturlige produkter og organiske hårfarger.Og jeg er ikke den som bruker noe bare fordi det er sunt. Det MÅ gi resultater, så forfengelig er jeg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar